השפעת התעשייה על המחקר המדעי והרגלי הצריכה

.

המפגש הקרוב של הפורום לתזונה בת-קיימא יתקיים בגן הבוטני

יום רביעי, ה-13 לספטמבר 2017 בשעה 15:30 

 

בתכנית:

15:30  התכנסות, כיבוד קל

16:00  מבט על הטבק – כיצד תעשיית הטבק משפיעה על מקבלי החלטות, תקשורת ומדע ואיך ניתן להגן על בריאות הציבור. ד"ר חגי לוין, מזכיר איגוד רופאי בריאות הציבור בישראל וראש מסלול בריאות וסביבה, ביה"ס לבריאות הציבור, האונ' העברית – הדסה.

16:20  הקשר בין רופאים לחברות התרופות, האם יש ללמוד מכך לגבי חברות המזון? ד"ר תמי קרני, יו"ר הלשכה לאתיקה של ההסתדרות הרפואית בישראל

16:40  הפסקה

16:50 הצד המריר של "טעם החיים" – על פרסום, מזון, תרבות ועסקאות. רוהאן פלאות. פרסומאי לשעבר, פעיל סביבה ומתמחה בהסברה סביבתית בעסקים ומערכות חינוך, מנחה בתוכניות העמיתים של מרכז השל, נטול סלולארי ומפיץ קסם

17:10  האם ואיך תעשיית המזון משפיעה על התקשורת. שוקי טאוסיג, עורך ראשי, אתר "העין השביעית".

17:30 "איך להגביל את הלחץ של התעשייה". שולחן עגול ודיון.

18:30 סיום

 .

ניתן לשלוח כבר עכשיו שאלות לפאנל בדף הפייסבוק של הפורום

ברוח המפגש, הנכם מוזמנים להביא פריט כיבוד קל, בריא, עדיף מעשה ידיכם.

ההשתתפות במפגש ללא תשלום, אולם יש להירשם למפגש דרך טופס הרשמה